Spring naar inhoud

SALON 1919 ARTI ET AMICITIAE TE AMSTERDAM…BEN AL JAREN NIET IN DE SOCIËTEIT GEWEEST TROUWENS…

december 3, 2019
  • Fred van der Wal Hier neem ik geen deel aan, de poppenkast van performances en andere springprocessies heeft niets te maken met kunst van enige blijvende waarde. En het scheelt me weer een hele rit van FRiesland naar Amsterdam. Bovendien ken ik niemand van Arti en zij mij niet. Is me dat even rust gevend?
    • Roland Sohier en waarom moeten wij dit weten? Dit verbergen of rapporteren
    Schrijf een antwoord…
    Fred van der Wal Kop op Roland, ik kan gemist worden, zij mij en ik hen. Ja toch? Nou dan! Geen probleem….de ware kunstenaar is een loner en geen clown.
    Fred van der Wal Tsja Roland, het is me wat, de meeste geachte collegae gaan bij voorkeur mee met de mainstream in het kunstenaarsplantsoen. Mag ik effe mijn mening geven? Ik doe niet mee aan pleasen van wie of wat mij niet welgevallig is. Een statement van belang en als zodanig zeldzaam in het al of niet gesubsideerde kunstenaarsplantsoen. Nee, vrienden in Arti heb ik niet, nooit gehad en zal ik ook nooit krijgen, ondanks dat ik sinds 1972 al lid kunstenaar ben. Waarom u dat moet weten? Geen idee….u wel? Confessie: ik ben niet politiek links dus geen zakkenvuller
Schrijf een opmerking…

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Plaats een reactie