Spring naar inhoud

EEN PIERCING IS GEEN GRAPJE, LIEVE LEZERS EN LEZERESSEN, MAAR BITTERE WERKELIJKHEID. BEZINT EER GIJ BEGINT !

juli 31, 2013

EEN PIERCING IS GEEN GRAPJE, LIEVE LEZERS EN LEZERESSEN, MAAR BITTERE WERKELIJKHEID. BEZINT EER GIJ BEGINT !

We hadden het in de soos weer eens op een zuipen gezet met de vrij gevochten collega kunstartiesten, dus werden we steeds vrijer vanzelf. Therapeties schilderes, dichteres, schrijfster, columniste, cultuur kritikaster, groen links beroeps brutaaltje Iesje Cotelet had weer eens het hoogste woord als altijd, maar dat wisten we al langer. Op een gezellige avond, onder het genot van de nodige alcoholiese drankjes, waar we zo nu en dan flink wat XTC in smeten als ie mand zich even omdraaide, kregen we het opeens over piercings, toen Iesje Cotelet op tafel op d’r hoge hakken woest ging dansen en verdomd, die meid kon d’r wat van met d’r donkere kant aan d’r onderjurk en beha. Nou houd ik wel van de donkere kant van de dingen des levens tussen knie en kin tot en met het drinken van cognac uit de schoongewassen gepiercte navel van een los geslagen teef dus niks aan de handa vanzelf.
En wij maar door ouwehoeren met de artistieke collegaatjes over het voor en tegen van piercings. Dit onderwerp heeft mij altijd al aangetrokken, als fervent aanhanger van de VSSM (Vereniging Studiegroep Sado Masochisme, waar heel wat minder gestudeerd wordt dan opgezweept en het vlees doorboord met naalden, pennen en punaises). Vooral piercings op de overbekende super erotische plaatsen.
Een flinke tepelpiercing met een zware gouden ring waar je wat gewicht aan kon ophangen leek mij als man leuk om mee te beginnen maar ik wilde natuurlijk flink wat progressie maken en mezelf zo snel mogelijk bommetje vol hangen met ijzerwerk als een kerstboom die in de rui was, zodat je alleen nog maar de piek en de ballen zag hangen. Nu heeft figuurlijk gesproken bi- en homoseksjuweel Jan en Alleman in Friesland mijn piek en ballen zien hangen, op tekeningen ens childerijen, zelfs die stijve meneer Huub doktorandus Mous met zijn uitgestreken karapatenkop van de Friesche Kultuurkamer en dat magere kreng Eja Siepman van de Berg, dus ook dat is geen nieuws.
Na afloop vertelde ik het aan mijn vriendin die ook niet vies van S.M. was. Zij dacht dat ik ‘t nooit zou durfen, om dat ze me zo’n mietje vond.
Ze lachte me zelfs vierkant uit : ‘Je valt al flauw als je bloed laat prikken, laat staan dat je een naald door je tepels of scrotum laat jensen in een piercingstudio. Lamenielachen ! Als jet het doet krijg j van mij een paar tattoos kado als bonus. Een hoofdletter S op ene bil en een hoofdletter M op de andere, plus twee F sleutels op je rug net als op die foto van Man Ray en elk jaar op je verjaardag een ring door je scrotum. En gedraag je je een beetje ken je mijn telefoonnummer op de binnenkant van je arm krijgen of in je oksel, net als Joodse concentrtaiekampgevangenen, maar ik moet het allemaal nog zien gebeuren. Mietje !’
Ik ontkende het natuurlijk dat ik een mietje was alhoewel ik bijna dagelijks in de sling in sexy dameslingerie op haar zolder verdieping lag als ze me weer eens stevig te pakken nam met de prepaid voorbind dildo met bel tegoed.
Zo onstond er dus een tieperende S.M. weddenschap.
Zij zou met mij meegaan om ook twee tepelpiercings en zelf onderdehand twee schaamlip piercings te laten zetten. Ik hield me groot, scheet bij de gedachte zes keer op een dag paarse blubber en gore bagger maar kon niet meer terug. Een man een man, een woord een woord in SM land.
Als ik de weddenschap verloor mocht zij mij met haar vriendinnen eigenhandig castreren tijdens het programma Nederland Zingt Op Zondag met het Urker Mannenkoor van de E.O. wat nog een ergere marteling is om aan te horen dan een castratie.
Ik zag al een scene uit een verhalen bundel van Ian McEwan voor mij waar een man zijn geslachtsdelen door een paar vriendinnen uit de mediese sector kwijt raakt omdat ie ze allemaaal een druiper had bezorgd.
The Society For Cutting Up Men groeide met de dag. De vrouwen met het mes. Laat z emaar schuiven !
Zoiets is tegenwoordig heel normaal met die vrouwen emancipatie, die nemen het heft in eigen handen van de scalpel en doen waar ze zin in hebben.
Geef ze eens ongelijk die wilde teven!
Ik ben voor de matriarchale samenleving waar vrouwen de hoofdrol spelen en mannen een ondergeschikte, slaafse positie bekleden. Mijn vriendin was namelijk operatie zuster en als die met de spuit en de scalpel begon te zwaaien in het ondernavelse gebied; berg je dan maar, want je legt het af. Spottend noemde ik haar altijd Pleegzuster Bloedwijn. En dan moest ik het weer ontgelden want madame nam niets van een man. Ze hield ook van vrouwen zoals veel pleegzusters. Het duurde nog een poosje voor ik daadwerke lijk een afspraak durfde te maken met de piercing Studio, maar het idee liet mij niet los en time was running out want ik had een maand gekregen om het voor elkaar te boksen en anders zouden mijn ballen er aan geloven en daar kon ik niet bij mijn echtgenote mee aan komen. Ik moest er steeds aan denken wat me boven het hoofd hing als het uit kwam dat ik een dominante vriendin had naast mijn huwelijkspartner.

Op een ochtend heb ik de stoute schoenen aangetrokken een een afspraak gemaakt bij de piercingstudio in een zij straatje van een doorgaande weg in Leeuwarden, waar een geblondeerde nicht van een meter vijfennegentig de scep ter zwaaide. Hij had ook een nichten kroeg met een Darkroom. De kleine provinciestad Leeuwarden had wel tien nichtenkitten. De Friezen zijn heel wat minder mannelijk dan ze in het westen denken. Wat daar voor tegennatuurlijk spul in de hooiberg te keer gaat dat wil je niet weten. Niet voor niets vinden er zo veel hooibergbranden plaats.
Hierna heb ik direct mijn vriendin gebeld om datum en tijd van de afspraak door te geven.
Zij was in eerste instantie heel blij met mijn telefoontje en zette een zoet stemmetje op, maar ik wist dat het fake was. Het kwam nu wel erg dicht bij en zij was er van uitgegaan dat ik de stap toch niet zou durfen te zetten. Ze was de messen al aan het wetten. Bovendien moest zij nu zelf ook onder de piercingtang met d’r King Size tepels en fors ont wikkelde schaamlippen, dat was de afspraak. Gelukkig krabbelde zij niet terug, anders had ik geen poot om op te staan.
En zo zaten we enige tijd later in haar aftandse Mercedes Sport auto op weg naar de piercingstudio. Allebei behoor lijk zenuwachtig voor hetgeen dat komen ging. Ik trilde als een juffershondje de hele weg en slikte een paar Oxaze pam 12 en spoelde die weg met een halve fles malt wisky van de Lidl. Het hielp geen ene moer. Aangekomen bij de piercingstudio kregen we geen goede indruk hiervan. Stomdronken van de drank en de Valium wankelde ik de studio in. Alles was niet even schoon en hygienisch, maar dat kon ons niets bommen. Ik was toch hemeltjestinkstrontlaze rus en had zoveel alcohol in mijn lijer dat ik bij voorbaat al ontsmet was. De blonde reus die beroepspiercer was stelde zich zelf voor, gaf me een klamme jat en gaf ons uitleg over het geen dat komen ging. We zouden een stevige verdoving krijgen zodat de pijn mee zou vallen. Mijn vriendin wou graag als eerste, dan was ze d’r van af en kreeg dus ook als eerste de verdovingsspuit toegediend. Hierna volgde de verdere uitleg en het uitzoeken van het sieraad. Dit alles nam zo ongeveer tien minuten in beslag. De verdoving was nu ingewerkt en het piercen kon beginnen. De tepel werd ontsmet en afgetekend. Nu werd de klem geplaatst en de naald ging erdoor. Eerst door de ene tepel, toen door de andere, daarna tangaslipje uit, de tang aangezet op de schaamlip en er doorheen met de handel en daarna de andere schaamlip. Als laatste werden de sieraden geplaatst en klaar was kees .
Bij mij begonnen die zenuwen van de katzenjammer nu toch wel door mijn lichaam te razen en ik begon al weer te janken, maar ik kon niet meer terug. Ik zag namelijk dat mijn vriendin met een verbeten kop de handboeien uit haar tasje haalde en wist wat dat betekende. Ik moest wel gehoorzamen. Nu was het mijn beurt en ik kon plaats nemen op de stoel. De uitleg was niet meer nodig. Die had ik al gehoord. Ik werd er bijkans misselijk van. De verdoving werd toegediend en nu moest ik alleen het sieraad nog uitzoeken. Ik vind een zware gouden ring het mooiste voor een man om door de tepel te dragen, dan heb je het idee dat je je trouwring aan je tepel hebt hangen. Bij mij kon nu de proce dure ook beginnen en mijn tepel werd ontsmet. De klem geplaats en de naald ging er moeiteloos door. Auwauwauw, wat was dit nog pijnlijk. Ik schreeuwde het uit. Ik zag de piercer naar mijn vriendin lachen die terug lachte. Een ge heim verbond van de pijn. Mijn tepel is aan de vrij dikke kant en de verdoving was nog niet eens goed ingewerkt. Maar de naald zat er door en het sieraad werd er door heen geschoven. Ik was de koning te rijk. Daarna was de an dere tepel aan de beurt. De kruisiging van het vlees.

Mijn tepelpiercings waren geplaatst. Ik was het heertje, keek trots naar beneden en zag daar de sieraden glinsteren. Oeioeioei ,wat gaf dat een fijn gevoel. Ik had het toch maar mooi laten doen. Ik voelde mij een held. Alleen de ge dachte vond ik al opwindend.
De weg naar huis was zeer hobbelig en ieder oneffenheid in de weg schoot door mijn gepiercte tepel heen. De terug weg duurde naar ons gevoel dan ook veel langer dan de geen weg. Hoe dichter we bij huis kwamen hoe gevoeliger het werd doordat de verdoving begon uit te werken. Het leek wel alsof er een gewicht van een paar kilo aan mijn tepels hingen. Ik hield het niet meer en zat krols op mijn stoel te draaien, te bokken en te snokken, te steunen en te peunen, te hikken en te snikken. Waar was ik aan begonnen? En waar zou het allemaal toe leiden ?
Bij thuiskomst zat mijn vrouw al met smart te wachten. Het eten was al lang koud. De hond in de pot. Ze wist niets van mijn vriendin, maar was natuurlijk ook heel nieuwsgierig naar het resultaat van de piercing. Ook zij vond het een zeer opwindend gezicht. Het bloedde nog wel een beetje en het zag er nog niet echt aantrekkelijk uit maar het sieraad glinsterde mooi in mijn verder pijnlijke tepel. Gelukkig duur de de pijn maar enkele dagen. Dagen waarin niemand naar mijn tepel mocht wijzen laat staan aan zitten. Ook mijn vrienin niet die al weer haar plannetjes had getrokken. Onder de douche kon ik de ring rond draaien en deed dit dan ook elke dag. Naar enige tijd deed ook dit geen pijn meer en begon de piercing een leuke plek in ons sex leven in te nemen. Ik vind het een zeer erotisch gevoel dat mijn vrouw mijn piercing en mijn tepel stimuleert. Ik zit er eigenlijk nog wel over te denken om mijn vrouw haar tepels ook te laten piercen als kado voor moederdag. Het kan bijna niet symbolieser.
Dit alles is nu ongeveer vijf jaar geleden toen ik nog in Friesland woonde en ik heb tot op de dag van vandaag geen spijt van mijn piercing. In de tussentijd heb ik ook al vier piercings in mijn scrotum laten zetten. Dit geeft mij ver der geen erotische gevoel maar alleen het zien al van het glinsterende ringen parade daar beneden is eigenlijk al ge noeg. En het voelt goed als ik een strak damesslipje aan trek, want ik ben een lingerie travestiet. Er zullen waar schijnlijk nog wel meerdere piercings volgen. Zowel bij mij als bij mijn vrouw. Zij zit er over te denken om boven haar clitoris een piercing te laten zetten. Van mij mag ze die beslissing snel nemen. Als ik alleen al bij mezelf na ga wat een geweldig gevoel mij het geeft om naar mijn piercing te kijken en natuurlijk naar de tribals die ik er bij aan heb laten zetten ter versiering. Wat zal het dan wel niet voor gevoel geven om een glinsterende piercing bij mijn vrouw te zien. We wachten af. Ik denk dat we binnen kort ook maar eens gaan beginnen met tattoos over ons hele lichaam want dat hoort er toch ook bij.

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Plaats een reactie