Spring naar inhoud

FRAGMENT UIT NIEUWE BOEK FRED VAN DER WAL ‘DE MANNENVERHALEN’. IEDERE POTENRAMMER IS EEN STUK STRONT.

augustus 31, 2015

FRAGMENT UIT NIEUWE BOEK FRED VAN DER WAL ‘DE MANNENVERHALEN’. IEDERE POTENRAMMER IS EEN STUK STRONT.

Nu was ik als import zwarte uiteraard sexueel superieur aan het blanke ras. Er waren in het leven Meesters en slaven, mannen en vrouwen en ik, Tony Macaroni was een man en een Meester.
Niet alleen over zijn gevoelens, maar ook over de mannen die hij sexueel onder-wierp en aan zijn toverstaf reeg.
En lekker dat ze het vonden zo’n exotiese, zwarte lul in hun reet! Een kaneelstok was er niks bij! Dan was het thuis bij hun vrouwtjes toch maar behelpen bekende ze stuk voor stuk!
Een enkele vrouw was misschien nog genegen zo nu en dan een voorbind dildo om te gorden om het mannetje anaal te neuken, maar meestal vonden ze dat toch te veel moeite.

Friebie probeerde een zogenaamd interessant gesprek te beginnen.
“Ik hoorde van Jean Claude dat je homo bent”, zei hij met een van ingehouden emotie bevend, dun stemmetje.
“Oooh, Ja” vroeg ik plagend. Ik was er niet helemaal op voorbereid dat hij zoiets direkts zou zeggen bij de eerste date.Tot nu toe hadden we het over kutjes en kalfjes gehad.
“Ik ben ook wel geïnteresseerd in mannen op zijn tijd voor de gezelligheid!” voegde hij er aan toe.
“Nou en? Wat wil je daar mee zeggen, ouwe rukker?” zei ik kortaf. Hij was zeker zo”n man die bekentenissen wilde doen dat hij op de lagere school pikkies had bekeken met zijn vriendjes en er misschien eens één keer eentje had afgezogen of zich had laten afzuigen.
Ik kende dat soort wel.
Je zitten opgeilen, maar zodra je een vinger naar hun reet uitstak begonnen ze te krijsen dat ze getrouwd waren en het niet konden verantwoorden.
“Ik weet nog niet helemaal wat ik wil; bij mijn vrouw blijven en zo nu en dan een vent of een echt donkerbruin, spannend homosexueel leven leiden”, bekende hij zacht.
“Donkerbruin nog wel! Je zult er maar mee zitten!” gaf ik toe.
Ik lachte inwendig. Het was allemaal zo doorzichtig. Die heteromannen toch! Keurig getrouwd, goede vaders voor de kinderen, kregen hun lul met moeite twee keer per week omhoog om de lieve vrede met het vrouwtje te bewaren, maar innerlijk kookten en broeiden die knuppels om genaaid te worden door een andere vent in hun achterste. Effe de pijp doorraggen en dan weer terug naar moeder de vrouw!
“Vroeger heb ik dingen gedaan met mijn vrienden waar ik mij nu heel erg voor schaam!” bekende Friebie.
“En wat waren dat dan voor dingen? Dat je een gulden stal uit de portemonnee van je moeder? Of twee kersen bij de groenteman op het Amstelveld? Hou toch op jongen!” lachte ik.
“Nee. Ik ben opgegroeid in een achterbuurt, de Bilderdijkkade in Amsterdam, dat is een gemene buurt waar schorem ander schorem zoekt om schoremwijven met jong te schoppen en er dan vandoor te gaan. Net zoals de zwartjoekels doen!”
“Zo, jij noemt mijn rasgenoten zwartjoekels? Lekkere jongen ben jij. Je bent nog niet half zo gemeen als ik”, zei ik en schakelde naar zijn vijf om lekker door te kunnen gassen op de snelweg.
“Ik was toen lid van een jeugdbende. We gingen naar het Amsterdamse Bos om eenzame homootjes te beroven. Ik weet het; het was niet goed en ik wil het ook helemaal niet goed praten! Ik zit er nog steeds heel erg mee! Nooit had ik daar aan moeten begin nen! Mannen die van mannen houden zijn mijn favoriete mannen nu al jaren! Mijn vrienden hitsten mij op om homos te gaan pakken en beroven!”
Kille woede kwam in mij op.
Ik, Tony Macaroni, zwarte band full contact karate zou dit ex-potenrammertje straks mores leren als hij op zijn knieën voor me lag te smeken om zijn portie lul.
En ik zou hem heel wat meer geven ook met de riem op zijn blote popo voor ik he ging op naaien!
“Hoe pakte je het met je vriendjes aan?” vroeg ik koel.
“We gingen met zes opgevoerde brommers met open knalpot en een vossenstaart aan een antenne op de bagagedrager als een soort Davy Crocket met zijn twaalven naar het bos, stalden de Kreidlers aan de rand van het bos, pikten een kerel op, doken de bosjes in, lieten ons afrukken om er nog een beetje lol aan te beleven, jatten zijn geld en sloegen hem in elkaar met een loojen pijp of honkbalknuppels. Lagen ze daar voor leip om genade te krijsen met een hoog stemmetje! En wij snel weg wezen. De gejatte poen eerlijk verdelen!”
“Dat ging wel lekker dus met je maten!”
Ik kende heel wat mannen die zo in elkaar geramd waren en levenslang invalide waren gemept door dat schorum.
“Daarom ook ben ik kunstschilder geworden. Als compensatie voor al dat geweld. Kunstenaars zijn over het algemeen zachte karakters. Kunst is nogal vrouwelijk, weet je. De soft machine”.
Ik wist onderdehand al genoeg.
“Daarna ben ik toen op pappas kosten naar de Rijks akademie gegaan. Omdat ik wel zag wat er met me mis was in de wereld”.
“En wat was er dan mis?” vroeg ik spottend. Nu zou de aap uit de mouw komen en mijn passagier bekennen dat hij verliefd was op een andere vent.
En dat zijn vrouwtje er ook zo mee zat.
“Op een nacht … het was heel donker.ik had net een vent gepakt, we waren allebei klaar gekomen en ik floot dat de andere jongens moesten komen om het karwei af te maken.
Het werd een slachtpartij. We hadden allemaal te veel gezopen en gerookt. We waren bloedlink en gingen helemaal door het lint. We hebben hem eerst met een Bowiemes met dubbele bloedgleuf voor het beter bloed spuiten gecastreerd darana met een stiletto geprikt en met zijn allen langzaam dood gemarteld. Ik zie hem daar nog liggen! We hadden hem uitgekleed en met handen en voeten wijd uiteen aan paaltjes die we in de grond hadden geslagen gebonden. Iedereen heeft hem eerst mogen onder pissen! Zijn bek was wijd open gesperd door een afgebroken scherp gepunt takje dat we in zijn bek hadden gestoken. Hij kreeg de gouden douche in zijn smoel. Je zag hem slikken. Hij heeft nog om genade liggen gillen toen we zijn tepels en lul er af sneden”.
“Hoe lang heb je daarvoor gezeten?”
“Ze hebben ons nooit gevonden.Zo handig waren we wel. Een flikker die om zeep was geholpen; daar interesseerde geen rechercheur zich voor in die tijd, die dacht ook van lauw loene en poep an me schoenen. Het dossier ging gewoon in de onderste la en raakte zoek!!”
“Smerige hufter”, siste ik tussen mijn tanden door.
Bijna onhoorbaar.
Ik zou hem eens te pakken nemen straks en wel zo stevig dat hij voor goed genezen zou zijn van zijn poten ram complex. Een stukje doodsangst therapie zou ik op hem toe passen.. Hij ratelde onbekommerd door en had niet in de gaten wat er met heem ging gebeuren.
“Ach, ik was nog jong en ik hield wel van mannen. Wat maakte het uit, want wat is er nou zieliger dan een oude nicht? Niemand heeft hem gemist, behalve zijn billenmaten in de bosjes, waar hij maanden lag te rotten. We waren jong en wilden wat. Later heb ik het goed gemaakt door naar die bosjes terug te gaan en me aan te bieden aan elke flikker die een ritje achterop wilde maken”.
Daar was de kous zeker mee af, dacht hij. Ik parkeerde, de auto voor mijn flat in de Sleedoornstraat en zette de motor af.
“Kom mee naar boven, voor een pilsje,” zei ik zo neutraal mogelijk om hem mee te lokken.
Boven zou het feest pas goed beginnen in mijn tegen geluid geïsoleerde martelkamer. Ik zag het al voor me hoe hij met zijn wijd uiteen gespreide strak geboeide achterpoten omhoog in de sling zou liggen snokken en bokken als ik de olifants dildo centimeter voor centimeter genadeloos zijn neukhol in liet glijden.
“It’s party time, honey!” zou ik hem grijnzend toevoegen. Effe zijn hol uitwonen.
Friebie zei niets toen ik de huisdeur op slot draaide en de sleutel er uit haalde. Het viel hem niet eens op dat hij niet meer weg kon. Hij ging op de bank zitten alsof hij thuis was.
In zekere zin was hij ook thuis gekomen, want ik zou hem niet meer laten gaan.
Ik deed het licht niet aan in de half donkere woonkamer. Ik schonk bier in en ging vlak naast hem zitten.
“Je vond het wel lekker om als lokvogel voor homos te dienen?”
Hij knikte beschaamd.
“Een mooie, bruin verbrande slanke jongen als jij met lang blond haar trok zeker veel belangstelling? Voelde je je soms een van ons?” vroeg ik.
Hij sloeg zijn ogen neer alsof hij zich schaamde. Het werd tijd om hem een lesje te leren!
“Sta op, blanke hond en doe voor hoe je ze stond te lokken!” blafte ik hem toe.
Zwijgend stond hij op, ging wijdbeens staan,trok de zipper van zijn Levis Jens omlaag, stroopt zijn tangaslipje naar onderen en duwde zijn lul naar voren en haakte zijn duimen achter de broekzakken van zijn jeans en maakte draaiende bewegingen met zijn heupen.
“Was dat alles wat je deed, mietje? Stond je niet gewoon in een damesslipje voor ze met een dikke lul er in?” vroeg ik hem met een stem die zwanger was van samen zweerderige dreiging op een toon die echte billematen maar al te goed kennen. Er ging iets span-nends gebeuren, dat wisten we allebei.
“Laat eens gauw een broodje lul zien net als toen je een paradijs lokvogel voor de homootjes was!” drong ik aan.
Zijn hand ging daar op automaties naar zijn kruis en kneedde zijn zuurstok met wellust. Hij kronkelde op de maat van zijn knedende bewegingen. Ik hoorde hem kreunen en hijgen.
Als die gast hetero was mochten zij met liefde mijn lul en ballen er af snijden en in mijn bek proppen!
Ik werd er gewoon week van in de knietjes en de bliksem sloeg door mijn ballen de grond in. Mijn lul was half hard. Mijn ballen kropten zich op tegen de steel. Pikkenvel kroop over de huid van mijn balzak!
“Ga door! Het bgint net spannend te worden!” zei ik hees; laat zien hoe je die flikkers lokte, hoe je zo”n man die nergens op verdacht was heet maakte, opneukte en hoe je loeiend in hun handen klaar kwam”.
Zijn stijve lul projecteerde een tent in zijn jeans. Ik zag een lang,goed ontwikkeld stuk neuk vlees tot leven komen. Zijn lul kwam in opstand. Die man had een goudmijn tussen zijn benen hangen die hoog nodig onderzocht moest worden. Het goud wordt ook met een pikhouweel uit de rotsen geslagen. Terwijl zijn lul maar bleef groeien werd hij brutaler. Als de lul staat, zakt het verstand in de kloten, zei ik maar altijd.
“Hoe papte je met ze aan. Maakte je klakkende geluiden met je tong als een wilde eend om ze naar je toe te trekken of koerde je als een duif?”
“Oh, nee, man,d at was helemaal niet nodig. Ze kwamen vanzelf, als vliegen op een hoop stront af”.

Hij had gelijk. Iedere potenrammer was een stuk stront. Hij deed er niet voor onder. Ik zag die knakkers in het Amsterdamse Bos al van geilheid kwijlen als ze hem zijn kruis zagen masseren.
Ik voelde de passie die van hem afstraalde en eerlijk gezegd begon ik zin in hem te krijgen.
Ik zou mijn bruine lul zijn blanke mannenkut in stompen met zoveel geweld tot mijn eikel zijn bek weer uit zou komen.
Ik neuk de bruine stront en de paarse blubber uit je endeldarm, dacht ik bij mij zelf.
Ik zou hem hard en genadeloos naaien.
Hij zou voelen hoe het was om door een neger geneukt te worden alsof hij een afgeragde natte dweil was. Zijn slachtoffers waren argeloos naar hem toegelopen, hadden voor hem gekropen voor ze aan hun einde kwamen. Ik legde rnijn grijpgrage hand op zijn kruis en drukte zijn stijve lul tegen zijn onderbuik.
“Pakten ze je soms zo, om mee te beginnen?” vroeg ik.
Friebie knikte, maar deze keer bloosde hij niet en keek niet naar de grond. Hij keek stralend, trots en verleidelijk mij aan.
“Ja, ze grepen me stuk voor stuk bij rnijn lul, kusten me recht op de bek, maakten mijn bloese open en grepen mijn tiettepels en kleedden me daarna uit.
Ze fluisterden dringende, omfloerste smeekbedes in mijn oor over wat ze met me wilden doen en ik liet ze begaan. Ik was altijd de passieve partij. Nu nog trouwens! ”
“En wat vroegen ze je meestal, Friebie?”
“Of ze me mochten pijpen of neuken”.
“En jij vond dat als machoman wel best?”
“Ik vond alles even lekker!”

“En jij vond alles wel goed?Alles even lekker?” Hij deed een stap terug en probeerde mij weg te duwen, maar zo gemakkelijk zou hij niet van me af komen.
Ik had hem stevig vast in zijn kruis en verstevigde mijn greep op zijn stijve lul. Mijn god,wat had die kerel voor een apparaat.
Een kameel was er niks bij.
Ik kneep nog harder in zijn dikke lul en pakte een handvol ballen mee. Een man die je bij zijn ballen hebt is machteloos.
Nu was hij van mij. Als hij zich zou verzetten draaide ik gewoon zijn ballen er af, maar lang daarvoor zou hij zich al hebben overgegeven aan mij. Zijn tegen spartelen maakte het nog geiler, het duurde maar even en ik gaf hem een knietje sloeg hem hard in zijn gezicht en werkte hem tegen de grond.
Het kostte niet veel moeite want hij gaf zich gemakkelijk gewonnen.
Misschien geilde het hem wel op om met geweld te worden genomen. Ik nam hem in een wurggreep en kneep zijn keel licht dicht. Hij hapte naar adem. Een gevoel van macht stroomde door mij heen.
“Je vond het maar wat lekker om je te laten pijpen? Je wilde het maar al te graag. En wat vond je meisje daar van? Kreeg je niet genoeg bij haar? Was je gefrustreerd en bloedgeil op lul? Is dat waar je makkes liggen, stiekem flikkertje?”
Er stonden tranen in zijn blauwgrijze ogen door de pijn die ik hem toe diende, maar er zou nog veel meer pijn volgen.
“Hoe vaak hebben ze je lul afgezogen en aan je hol gevoeld? En hebben ze je misschien ook bij je tepels gepakt? Hadden ze wel door dat je een echte homo was? En kende je toen al je ware aard als je in bed lag met je vriendinnetje? Hoe heette die kut waar je toen op geilde?”
“Alice”.
“En wat deed Alice met je?”
“Van alles. Ze was van gereformeerde huize, dus bloedgeil. Ze pijpte me of rukte me af en ving de stralen heet, wit sperma op in haar kanten, geborduurde zakdoekje om daar onderweg als ze met de trein naar huis ging aan te kunnen sniffen.Zo geil was ze”.
“En hoe geil ben jij dan wel niet?”
“Net zo geil, Tony. Ik heb het van Alice over genomen. Geil zijn is bessmettelijk!”
“En vond je dat allemaal normaal? Je liet je afrukken of pijpen door dat wijf van je, maar liever nog liet je je in de bosjes graaien door een homo?”
“Ik was jong, heet en wild. Ik wist niet beter of dit was het normale leven”.
“Dat noem je normaal:van twee walletjes eten? Je zorgde er wel voor dat je aan je trekken kwam, zeg. Een lekkere jongen ben jij!”
“Ik zat altijd goed in mijn leven. Ik trouwde een vrouw met geld en een goede baan. Overdag, als ze naar kantoor was lag ik met vriendjes in bed te flikflooien. Ik kwam de dag wel door”, lachte hij.
“Je bent gewoon een stuk gewetenloos schorum, Friebiediebiebie!” beet ik hem toe.
Hij begon te huilen.
Ik had hem bij zijn kloten, figuurlijk gesproken, maar ook letterlijk bij zijn kloten en net als een pit bull liet ik niet meer los wat tussen mijn tanden kwam. Goed,”s avonds zat het schaamhaar soms tussen mijn tanden, maar daar waren tandenstokers goed voor.
“Een huilend, stiekem mietje heb ik zelden mee gemaakt in het rozenplanstoen”, schamperde ik.
Ik,Tony Macaroni machoman wist nu dat ik hem er onder had. Hij was rijp om te nemen. Stormrijp! Kijk en grijp!
“Opstaan, stuk ellende met je artistieke neigingen. Ik zal je neukhol eens leren artistiek te doen”.
Ik sjorde hem van de grond en trok hem bij zijn gulp omhoog. Ik scheurde zijn bloese van zijn lijf zodat ik zijn bustehouder te zien kreeg. De zijde zachte cups omspanden zijn fors ontwikkelde mannentieten met een paar joekels van tiettepels.
“Gebruik je hormonen?”
“Nee, het is allemaal puur natuur”.
“Ik wil meer zien, Friebie. Ik wil weten hoe je je gedroeg als je met een man de bosjes in ging. Wat wilde je dat hij met je deed?”
Friebie begon weer in zijn kruis te wrijven en met de volle hand zijn lul te kneden die weer in opstand kwam. Zijn stijve lul kwam nu nog sneller tot stand. Ik keek naar zijn tieten en zijn vrouwelijk gevormde,gewelfde buik.
“Zuig me af”, zei hij gebiedend toen zijn lul als een vlaggepaal omhoog stond.
“Kom hier, Tony Macaroni en zuig mijn lul af tot ik kom!”
Ik liep naar hem toe en gaf hem een paar felle slagen met de vlakke hand in zijn verhitte gezicht. Alsof ik het bevel van een blanke man nodig had om klaar te komen.
“Waarom sla je me nu ik me aanbied? Je wilt me toch”, schreeuwde hij verschrikt.
”Waarom sla je me dan?”
“Ik sla je omdat je het verdient. Ik sla de man altijd waar ik van houd en die ik ga neuken, daar moet je maar aan wennen. Op den duur weet je niet meer beter zul je er naar verlangen”.

(wordt vervolgd)

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Plaats een reactie