Spring naar inhoud

Om de tien meter moest ik voor haar knielen om de ridder slag te ontvangen en reken maar dat een single tail zweep zijn werk doet

april 16, 2024

Alles was die dagen op de camping wederkerig. Genot en pijn, dominantie en onderdanigheid gingen in combinatie van Queen uit en het grote lijden in ketenen en koorden voor mij. Mijn ware aard was duidelijk aan de oppervlakte gekomen. De dag dat ik van de camping vertrok droomde ik over een toekomst samen met alle Queen toeters en Sub bellen. Ons leven zou zijn als een Magnum champagne met de belletjes schuimend. Tijdens hete zomers zou ik haar overgieten met champagne en zij gekleed in lingerie in de tuin over mij knielend, Sub languit liggend onder een wit laken als ze mij haar golden shower gaf en een commando gaf om mijn mond met de trillende te openen en haar gouden stroom in te drinken.

Zo snel als alles ging die eerst zomer. Mijn rug schouders, borsten en dijen droegen met liefde permanent vuurrode striemen. Ik was er trots op en zag ze als de sieraden van mijn diepste Sub wezen. De andere camping gasten knikten goed keurend als ik op pumps, in nylons en opengewerkte beha aan een halsband voorbij liep met klemmen op mijn tiettepels en duidelijk afgetekende striemen. Aan mijn slave collar zat een ketting die Queen in handen hield. Het hoorde er allemaal bij. Je was een slave of niet. Een tussenweg bestond niet. Onder haar linker arm een single tail zweep. Om de tien meter moest ik voor haar knielen om de ridder slag te ontvangen en reken maar dat een single tail zweep zijn werk doet! Van mede liefhebbers en – hebsters van de pijn en plezier cultus die voor hun campers zaten met een krat pils en een zak chips ontvingen wij dan applaus als ik luid en duidelijk een pijnkreet uit stootte .

(wordt vervolgd)

From → Zonder categorie

One Comment
  1. Ben benieuwd naar het vervolg!

    Like

Plaats een reactie