Spring naar inhoud

Grenzeloze begeerte schakelde mijn verstandelijke overwegingen uit. Het was alsof er een knop om ging en het licht uit…

april 15, 2024

‘Ga maar eens op het bed zitten en een beetje snel’, beval zij mij. Ik ging op de rand van het bed zitten zoals bevolen. Er was geen andere keuze.
‘Sluit je ogen!’ zei ze koel. Ze legde haar hand op mijn mannenborsten en kneedde ze steeds harder. Mijn spitse tepels stonden op standje stijf.

‘Meneer heeft er weer eens zin in of ben je als Subje meer vrouwelijk ingesteld en moet ik je dame noemen?’ vroeg ze spottend. Golven genot sloegen door mij heen. Ik voelde hoe ik geherconditioneerd werd. Pijn en lust vloeiden in elkaar over en werden een genotsveld. Ik zei al van jongs af aan pijn was fijn en met leer meer sfeer.
Haar wijsvinger omcirkelde mijn tepels. Ze pakte mijn gevoelige lustknoppen tussen duim en wijsvinger. Ze bepaalde mijn grenzen en rekte mijn genotsknoppen uit tot over de pijngrens. Ik reageerde met onderdrukte pijnkreten toen ze verder ging. Ze draaide mijn tepels om. Weer klonk een pijnkreet door het duister van de camping. Haar nagels groeven zich langzaam aan in mijn stijve tietjes. De pijn ging over in lust.
‘Van nu af aan mag je niet op de pijniging je laten horen. Lijden zul je dat is de weg die je hebt te gaan. Als Sub heb je geen rechten. Gehoorzamen zul je van nu af aan!’
Drie maanden geleden was mijn huwelijksrelatie voor goed voorbij. Seksueel was het al lang over en uit. Op bed bij Queen, zoals ik haar voortaan zou noemen, voelde ik mij goed. Ik hunkerde naar haar aanraking die over ging van hemels genot naar oplaaiende helse vlammen. Grenzeloze begeerte schakelde mijn verstandelijke overwegingen uit. Ik kon onder de pijnigingen alleen maar denken mijn leven als Sub gaat leuk worden. De Sub training ging van zacht en teder, liefdevolle verleiding, van warmte naar onderwerping, met als resultaat mijn brandende huid, de hitte van de zweepslagen, mijn opgezwollen tepels die afgeblust werd met ijsklontjes.

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Plaats een reactie